Levering

Privatkunder: Ordrer pakkes og sendes normalt fra vårt lager 1-3 virkedager etter mottak av bestillingen. Varene sendes som Postens Servicepakke og har en fast pris på kr. 89,00. Gratis frakt ved bestillinger som har kr. 1.000,- eller mer i vareverdi. Les mer her. Normal framsendingstid er 2-5 dager avhengig av transportstrekningen fra vårt lager i Marnardal. Du har to ukers frist til å hente pakken etter at den er ankommet ditt postkontor/Post i butikk. Gjør du ikke det, vil den bli returnert tilbake til oss. I slike tilfeller må vi dessverre fakturere deg de reelle kostnadene for framsending og returfrakt. (Se nærmere info under Kjøpsbetingelser.) I de fleste byer og større steder er det mulig å bestille hjemlevering hos Posten mot et ekstra gebyr når pakken er ankommet ditt utleveringssted. Gå til Posten hjemlevering.

Skoler, barnehager og offentlige institusjoner: Ordrer pakkes og sendes normalt fra vårt lager 1-3 virkedager etter mottak av bestillingen. Varene sendes i de fleste tilfeller som Postens Bedriftspakke levert på døren. Oppgitt fraktpris i Kassen er et anslag basert på en gjennomsnittlig forsendelse. Den reelle fraktsummen kan bli lavere eller høyere avhengig av sendingens volum og vekt. Den endelige fraktsummen beregnes etter Postens prislister og vil framkomme av fakturaen. Ved bestillinger på kr. 1.000,- eller mer i vareverdi (inkl. m.v.a.) blir det gitt et fraktavslag på kr. 89,- (inkl. m.v.a.). Les mer her. Normal framsendingstid er 1-4 dager avhengig av transportstrekning fra vårt lager i Marnardal. Denne leveringsmåten er i utgangspunktet begrenset til skoler, barnehager og offentlige institusjoner. På forespørsel kan også enkelte andre kundegrupper benytte denne leveringsmåten.

Betaling

Privatkunder
Privatkunder kan velge mellom disse betalingsmåtene:
- Kortbetaling
- Klarna Faktura
- Postoppkrav (et gebyr på 59 kroner kommer i tillegg til vareverdi og frakt)
 
Skoler, barnehager og offentlige institusjoner
Skoler, barnehager, offentlige institusjoner og andre som er innvilget denne betalingsmetoden betaler sine leveranser med faktura (30 dagers kreditt). Faktura sendes sammen med varene dersom ikke en separat fakturaadresse er oppgitt. Kunder som ønsker og har mulighet for å motta EHF-faktura bes oppgi organisasjonsnummer ved bestilling.
 
 
Kunder på Svalbard

Posten har et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 210,- eks. m.v.a.  .