Frakt

LEVERING OG RETUR AV VARER

Privatkunder: Vi har satt bort utsendelsen av varer til firmat Colliflow i Skien. Ordrer som kommer inn før kl. 12.00 på hverdager pakkes og sendes normalt samme dag. Varene sendes som Postens Servicepakke eller Postens Pakke i postkassa og har en fast pris på kr. 89,00. Gratis frakt ved bestillinger som har kr. 1.000,- eller mer i vareverdi. Normal framsendingstid er 2-5 dager avhengig av transportstrekningen fra lageret i Skien. Du har en ukes frist til å hente pakken etter at den er ankommet ditt postkontor/Post i butikk. Gjør du ikke det, vil den bli returnert tilbake til oss. I slike tilfeller må vi dessverre fakturere deg de reelle kostnadene for framsending og returfrakt. (Se nærmere info under Kjøpsbetingelser.) I de fleste byer og større steder er det mulig å bestille hjemlevering hos Posten mot et ekstra gebyr når pakken er ankommet ditt utleveringssted. Gå til Posten hjemlevering.

Skoler, barnehager og offentlige institusjoner: Vi har satt bort utsendelsen av varer til firmat Colliflow i Skien. Ordrer som kommer inn før kl. 12.00 på hverdager, pakkes og sendes normalt samme dag. Varene sendes i de fleste tilfeller som Postens Bedriftspakke levert på døren. Oppgitt fraktpris i Kassen er et anslag basert på en gjennomsnittlig forsendelse. Den reelle fraktsummen kan bli lavere eller høyere avhengig av sendingens volum og vekt. Den endelige fraktsummen beregnes etter Postens prislister og vil framkomme av fakturaen. Ved bestillinger på kr. 1.000,- eller mer i vareverdi (inkl. m.v.a.) blir det gitt et fraktavslag på kr. 89,- (inkl. m.v.a.). Normal framsendingstid er 1-4 dager avhengig av transportstrekning fra lageret i Skien. 

Retur av varer: Dersom du ønsker å returnere varer, skal disse sendes til:

Sunne Leker, c/o Colliflow, Havnevegen 70, 3739 SKIEN

Returfrakt dekkes av kunden så sant ikke annet er avtalt.

Betaling

Privatkunder
Privatkunder kan velge mellom disse betalingsmåtene:
- Klarna Kortbetaling
- Klarna Faktura for privatkunder
- Vipps
 
Skoler, barnehager og offentlige institusjoner
Skoler, barnehager, offentlige institusjoner og andre som er innvilget denne betalingsmetoden betaler sine leveranser med faktura (30 dagers kreditt). Alle statlige, fylkeskommunale og kommunale kunder får tilsendt elektronisk faktura i EHF-format. Private barnhager, private skoler og andre kunder som kan handle mot faktura og ikke kan motta EHF-faktura, får tilsendt faktura på epost. Dersom du ikke mottar faktura på epost, må du sjekke spam-filteret på din epostleser.
 
 
Kunder på Svalbard
Vi har dessverre ikke mulighet til å levere varer til kunder utenfor Norge. Dette gjelder også Svalbard, Jan Mayen m.fl. som regnes som tollmessig utland.